Hippo Hoeve Texel

Time Out Training Texel

Heb je behoefte aan rust en uitwaaien op het strand?
Kom dan naar de Time Out Training op Texel!
 

Voor rust en ruimte ben je het beste af op Texel. Je bent letterlijk even weg van het vasteland en voelt je onmiddellijk los van alles en iedereen. Dit is heel prettig en ook belangrijk op z’n tijd om even tot jezelf te kunnen komen.
Villa Verhuur Texel en Caprilli Coaching & Training bieden een weekend programma aan waarin je enerzijds lekker vrij bent om tot jezelf te komen en anderzijds gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
Vragen als:

zijn allemaal goede redenen om er even tussenuit te gaan en deel te nemen aan ons programma.

Wat gaan we doen?

Begin van de middag kom je rustig aan op Texel en gaan we eerst lunchen met elkaar. Na deze kennismaking gaan we aan de slag met ieders eigen thema. Dit doen we door middel van paardencoaching, ofwel het inzetten van paarden als hulpmiddel voor de mens. Het effect van paarden is dat ze in korte tijd veel losmaken bij mensen waardoor inzichten ontstaan over je eigen situatie. Dit biedt voldoende stof voor de rest van de dag om te laten bezinken op het strand of waar je maar wilt.

De volgende dag gaan we in de ochtend met behulp van de paarden weer aan de slag met ieders thema en de inzichten die je hebt meegenomen van de vorige dag. Ook hier zullen we opnieuw oefeningen inzetten die je helpen bij het doorbreken van je vaste patronen en belemmeringen. In de middag heb je weer ruimte om de opgedane ervaringen te laten bezinken en verwerken.

De laatste dag komen we in de ochtend samen en evalueren we welke inzichten voor jou dit weekend het belangrijkst waren en hoe je daarmee in je dagelijks leven verder kunt. Na de lunch ronden we de training af en kun je de verdere dag nog gebruiken naar eigen wens.

Indien je extra dagen voor of na de Time Out Training op Texel wilt verblijven, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor in overleg met Villa Verhuur Texel.

Informatie

De trainingstijden zijn:

Vrijdag 13.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 14.00 uur
Zondag 09.00 – 14.00 uur
Op alle drie de dagen is de lunch inbegrepen.

Prijs:  

€ 895,00 inclusief btw per persoon.

Hierbij inbegrepen zijn 3 overnachtingen in een luxe villa van Villa Verhuur Texel, training met de paarden onder deskundige leiding, koffie/thee/versnaperingen en lunches.
De consumptiekosten buiten de trainingsmomenten om komen voor eigen rekening.

Locatie:

De trainingen met de paarden worden gehouden op de prachtige nieuwe manege ‘Hippo Hoeve’ waar we alle mogelijkheden hebben om ongestoord te kunnen werken aan ieders persoonlijke ontwikkeling.

Trainingsdata:

De eerstvolgende training vindt plaats van vr 13 t/m zo 15 september 2013.

Voor andere trainingsdata, zie voor meer informatie op de websites.

Groepsgrootte:

De groepsgrootte bedraagt maximaal 6 deelnemers.

Contactinformatie:

Villa Verhuur Texel
Ria Zoetelief
Locatiemanager   en co-coach

T. 0222-32 73 47
E. ria@villaverhuurtexel.nl
W. www.villaverhuurtexel.nl

Caprilli   Coaching & Training
Sylvia Bosveld
Reïntegratie- en Systemisch Paardencoach
M. 06-29 36 21 20
E. info@caprillicoaching.nl 
W. www.caprillicoaching.nl